Sunday Times Books LIVE Community Sign up

Login to Sunday Times Books LIVE

Forgotten password?

Forgotten your password?

Enter your username or email address and we'll send you reset instructions

Sunday Times Books LIVE

Joho!

@ Sunday Times Books LIVE

Dirk Nagtegaal, outeur van Kok en Skinker, maak ontbyt, resepte hier ingesluit

Dirk Nagtegaal

Kok en SkinkerOuteur van Kok en Skinker, Dirk Nagtegaal is ‘n man wat lief is vir die lewe, ‘n man wat die goeie dinge kan geniet. Hy en ‘n sekere Mevrou X het onlangs besluit om ‘n impromptu partytjie te hou – oor hulle kan. Hiermee volg sy resepte vir ‘n ongelooflike ontbyt soos gepubliseer in Rapport. Die Aspersietert klink hemels!

Oktober tussen die Weskus se varkore en hemelblou lug belowe ek almal by die kantoor dat ek vir eers ’n bietjie ondergronds gaan en besige plekke soos raadsale en vergaderings gaan vermy. So kruip November toe salig en sonder afsprake op my af. Vir die res van my vriende is November ’n besige maand. Jaarverslae, jaarbeplannings, jaareindpartytjies en stres steel my vriende se tyd. Ek is eensaam. Voor die hele Gauteng op my toesak, moet ek tog my vriende groet. Ek sien die locals eers weer teen Februarie wanneer almal moeg en gehawend ná Desember se oordaad uit hul wegkruipplekke strompel.

Boekbesonderhede

 

Please register or log in to comment